Wieringerweide Rundvlees | |
Wij werken op onze kaart met Wieringerweide rundvlees Smaakvol vlees uit de ecologische zone tussen de Noordzee en het IJsselmeer, afkomstig van “Schoon Vlees” boerderij Piet Ottens. Door de korte lijnen qua transport, maar ook communicatie en het streven naar een gezamenlijk streekproduct willen wij u laten kennismaken met dit wieringer product.
|
|
VOORGERECHTEN | |
Pork Belly |
€ 13,50 |
Gamba’s in pittige knoflook olie. |
€ 13,75 |
Carpaccio van wieringerweide vlees met pestodressing en parmezaanse kaas |
€ 13,50 |
Wieringer Palet gamba's, Waddengarnalen en garnalenbitterbal |
€ 18,75 |
Proeverijtje Vlees | € 16,50 |
Proeverijtje Vlees & Vis | € 16,50 |
Proeverijtje Vis | € 16,50 |
Gebakken champignons met roomsaus en gegratineerd met kaas |
€ 9,75 |
Geitenkaassalade met o.a. walnoten en honing |
€ 11,50 |
SOEP | |
Uiensoep gegratineerd met kaas | € 7,50 |
Tomatensoep van pomodori tomaat met kruiden croutons | € 7,50 |
Broodplankje met kruidenboter | € 5,50 |
Broodplankje met kruidenboter, aoli en tapanade | € 7,50 |
HOOFDGERECHTEN (vlees) | |
Biefstuk Ongder de Kukel met spek, ui, en champignons |
€ 29,50 |
Kalfs rib-eye met saus naar keuze |
€ 29,50 |
Wieringerweide Biefstuk met saus naar keuze |
€ 27,50 |
Mixed-grill combinatie van biefstuk, varkenshaas met saus naar keuze |
€ 26,50 |
Varkenshaas gevuld met roomkaas en rodeportsaus |
€ 24,50 |
Vegetarisch Groente lasagna met een hartige pie met groenten zoete aardappel en linzen |
€ 24,50 |
* Keuze sauzen: roomsaus, pepersaus, rodeportsaus ,knoflooksaus, of kruidenboter
|
|
HOOFDGERECHTEN (vis) | |
Gebakken Zalmmoot met dillesaus |
€ 24,50 |
Surf & Turf biefstuk en tonijn met rodeportsaus en koude sojasaus |
€ 26,50 |
Zeewolf uit de oven ingerold met spek en bearnaisesaus |
€ 26,50 |
Gegrillde Tonijn met koude saus van soja,knoflook,limoen en mayonaise |
€ 26,50 |
NAGERECHTEN | |
Chocolade mousse |
€ 9,75 |
Sorbet 2.0 aarbeien en vanilleijs vruchten en aardbeiensaus |
€ 9,75 |
Bokkepootjes panna cotta |
€ 9,75 |
Dame blanche vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom |
€ 9,75 |
Cheescake van de week vraag de bediening |
€ 10,75 |
Hazelnoot praline hazelnoot pralineijs met kletskoppen en slagroom |
€ 9,75 |
Grand Dessert een selectie van de ijskaart. |
€ 12,75 |
Kaasplankje van Sjokoolaatje 4soorten kaas met dipper en kletzenbrood |
€ 14,50 |
Schaaltje bonbons van chocolarie sjokoolaatje |
€ 5.50 |
* Al onze desserts worden gegarneerd met huisgemaakt chocoladewerk. | |