odk1 odk2 odk3 odk4 odk5

Menukaart

WIERINGERWEIDE  

Wij werken op onze kaart met wieringerweide rundvlees. Smaakvol vlees uit de ecologische zone tussen  de Noordzee en het IJsselmeer  afkomstig van “Schoon Vlees” boerderij  Piet Ottens. Lees verder...

 
   

VOORGERECHTEN

Scharrel plank (vanaf 2 pers prijs p.p                                                                                   bourgondische plank met een diversiteit aan voorgerechten                                                

 € 15.00
Gamba’s
in pittige knoflook olie.
€ 12,50
Carpaccio van Wieringerweide vlees
met pestodressing en parmezaanse kaas
€ 11,50
Garnalencocktail van de WR181
met romige cocktailsaus.
€ 13,75
Wieringer Palet
gamba's, Waddengarnalen en garnalenbitterbal
€   9,75
Visallergaartje
gerookte- zalm, paling en hollandse garnalen.
€ 13,75
Proeverijtje Ongder de Kukel
verschillende voorgerechtjes.
€ 13,75
   
Carpaccio van Wieringer bovenbil
licht gerookt en gezouten
€ 12,50
Gebakken champignons
met roomsaus en gegratineerd met kaas
€   9,75
Geitenkaassalade
met o.a. walnoten en honing
€ 10,50
   
SOEPEN  
Proeverijtje van drie soepen €   7,75
Romige mosterdsoep met krokante spekjes €   6,75
Uiensoep gegratineerd met kaas €   6,75
Tomatensoep van pomodori tomaat €   6,75
Broodplankje met kruidenboter   p.p. €   1,75
* Alle soepen worden geserveerd met broodplankje, kruidenboter.  
   
HOOFDGERECHTEN (vlees)  
Biefstuk Ongder de Kukel
met spek, ui, paprika en champignons
€ 24,50
Wieringerweide Entrecote (400 gram)
met saus naar keuze
€ 27,50
Wieringerweide Biefstuk
met saus naar keuze
€ 23,50
Wieringerweide Haasbiefstuk
met saus naar keuze
€ 27,50
Mixed-grill
combinatie van Wieringerweide biefstuk en varkenshaas met saus naar keuze
€ 24,50
   
Varkenshaas
gevuld met roomkaas en rodeportsaus
€ 22,50
Vegetarisch
in overleg stellen wij een gerecht samen
 
* Keuze sauzen: roomsaus, pepersaus, rodeportsaus of stroganoffsaus  
   
HOOFDGERECHTEN (vis)  
Surf en Turf
combinatie van Wieringerweide ossenhaas en tonijn
geserveerd met rode portsaus en wasabimayonaise
€ 23,50
Gebakken Zalmmoot
met dillesaus
€ 22,50
   
Gegrilde Tonijn
geserveerd met een koude saus vop basis van mayonaise, knoflook, sojasaus, wasabi en limoen.
€ 24,50

Gebakken Zeewolf met mosterdsaus en gamba's

 

 

€ 24,50
   
VEGETARISCH  
In overleg maken wij een passend gerecht voor u  
   
NAGERECHTEN  
Chocolade mousse
huisgemaakt met slagroom.
€   8,75
Roomijs-hazelnoot -praline
met kletskoppencrumble en slagroom slagroom.
€   8,75
Pecannoten-Caramel ijs
met mokka schuim en slagroom
€   8,75

Wieringer panna cotta

€   8,75
Dame blanche
vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
€   8,75
Sorbet
vanille- en aardbeienijs, aardbeiensaus vruchten en slagroom.
€   8,75
Grand Dessert
een selectie van de ijskaart.
€  11,50
Crème Brulee speciaal
Crème Brulee-ijs en mini Crème Brulee
€   8,75

 

 
* Al onze desserts worden gegarneerd met huisgemaakt chocoladewerk.  
   
KOFFIE en THEE  
Koffie €   2,30
Cappuccino €   2,70
Espresso €   2,30
Latte Macchiato €   3,00
Thee €   2,30
Chocolademelk slagroom €   3,50
Verse Munt thee €   3,50
   
SPECIALE KOFFIE  
Ierse koffie €   6,95
Franse koffie €   6,95
Spaanse koffie €   6,95
Bailey’s  koffie €   6,95
Ameretto koffie €   6,95
D.O.M  koffie €   6,95
   
Cognac VSOP €   5,10